Pažadėjau jums papasakoti apie stebuklingai veiksmingą metodiką, padedančią susidoroti su vaikystės traumomis.
Pradžiai – kaip su jomis tvarkiausi aš.
Bagažą iš vaikystės gavau tikrai nekokį. Mano abu tėvai buvo našlaičiai, jie net supratimo neturėjo, kaip turi atrodyti tikra, harmoninga ir mylinti šeima ir kam joje gimsta vaikai. Sutikite, sovietmečiu vaikai šeimoje buvo laikomi nemokama darbo jėga prie ūkio. Taip nutiko ir su mumis, keturiais vaikais.
Bet pradžia buvo dar blogesnė – buvau nelaukiamas vaikas, nes mamai buvo jau 40 metų, gimdymai prieš tai buvo labai sunkūs, pragyvenimas sunkus, o čia – dar vienas burna! Tėtis labai tikėjosi berniuko (reikėjo pagalbininko prie darbų) ir net neatėjo į ligoninę manęs pasiimti, sužinojęs, kad gimė mergaitė.
Sakysite, kaip tokį atstūmimo jausmą gali jausti embrionas mamos isčiose ar vos gimęs kūdikėlis? Dar ir kaip jaučia! Sielos ir kūno atmintyje viskas užsirašo. Sunku nupasakoti, kaip klaikiai jaučiausi sesijos su koučere metu ir kaip raudojau emociškai įėjusi į tą būseną, kai mane atstumia patys artimiausi žmonės – mama ir tėtis! Beveik tas pats, lyg būčiau išmesta į konteinerį… Ir šitą skaudžią traumą aš nešiojausi 55 metus!
Tačiau sesija po sesijos, užsiėmimas po užsiėmimo laupiau kaip svogūną savo skaudulius ir žaizdas: kaip mama mano piešinį sukritikavo (sovietiniai tėvai pripažino tik vergišką darbą už ubagišką atlyginimą, o kad vaikas gali turėti Dievo duotą talentą, kurį reikia vertinti, puoselėti, auginti, retas tesuvokė), kaip tėtis pinigų kinui nedavė, kaip mane, 13-metę paauglę, tėtis vertė dirbti lygiaverčiai su 50-mečiu vyru, kaip nuo sunkaus darbo organizme gaminosi tostesteronas ir man sutriko hormonų pusiausvira, nuo ko pradėjo augti ūsai, įvarę man siaubingą kompleksą jaunystėje, koks nusivylimas apėmė, pamačius išaugtus rūbelius ir supratus, kad neturiu ne tik kuo pasipuošti, bet ir apsirengti, kaip buvo gėda eiti pas gydytoją, kaip…..
Tokių, atrodytų smulkmenų, priskaičiuotume kiekvienas. Neduok Dieve, jei dar pirmoji meilė pasityčiojo, ar kas bandė išprievartauti. Tos vaikystės epizoduose gautos psichotraumos siaubingai kerta per mūsų savivertę, santykius, karjerą ir talentus, kartais iki senatvės nuodija mums gyvenimą.
Aš pati 9 metus dirbau dėstytoja Vilniaus dailės akademijoje ir niekaip nesuvokdavau, kodėl tie studentai taip sunkiai išskleidžia savo fantaziją, taip nevertiną savo gabumų, kodėl taip sunku su jais dirbti, kodėl jauni žmonės rūko, pyksta, nesidžiaugia gyvenimu.
Atradus Emocinės laisvės techniką viskas paaiškėjo.
Taigi ir noriu jums pristatyti ELT, Emocinės laisvės techniką (EFT –Emotional Freedom Technikques), kuri apjungia šiuolaikinės neuropsichologijos atradimus su tūkstantmete kinų akupresūra. Dėl to ji tokia efektyvi.
ELT atrado psichologas Rogeris Callahanas praeito amžiaus devintame dešimtmetyje, o judėjimą išpopuliarino Gary Craigo ELT vadovėlis.
Tariant nerimą keliančią frazę tapšnojami meridianų pabaigos taškai ir siunčiamas raminantis signalas į limbinę smegenų dalį migdolą – taip nurodoma, kad grėsminga situacija visai tokia nėra, ir perprogramuojama smegenų reakcija.
Louise Hay pažymi, kad tai stebuklus daranti technika.
Atidėkite šalin skepticizmą, nes tai iš tikro veikia – sako Dr.Wayne W Dyeris.
…imkitės išlaisvinti savas emocijas – pagerės sveikata ir gyvenimas taps puikesnis – Medicinos daktarė Christiane Northrup.
Mielieji, esu įvaldžiusi šią techniką, praktiškai išbandžiusi, atidirbusi, baigusi dvi programas pas sveikatos ir sėkmės koučerę iš JAV Aušrelę Savukynę. Gyvendama Niujorke A. Savukynė mokėsi pas progresyvias asmenybes ir perduoda mums į lietuvių kalbą išverstus naujausius tekstus ir praktikas apie šiuolaikinės psichologijos atradimus.
Puikiai žinau, kaip sunku gyventi tempiant vaikystės traumas ir kaip efektyviai jų atsikratyti padeda ELT. Aš pati, gavusi puikius asmeninius rezultatus, noriu padėti ir kitiems žmonėms.
Jei jums nusibodo laipioti ant grėblių, jei pavargote nuo besikartojančių nesėkmių, sveikatos problemų, pastovaus nerimo ir liūdesio, jei jaučiate atėjus laiką atsikratyti infantilumo ir tapti laiminga asmenybe, ateikite, parašykite, skambinkite.
Siūlau nemokamą pirmąją 1 valandos konsultaciją.
Po to seka 4 ar daugiau (pagal situaciją) užsiėmimų kursas po 1 val. Auka už vieną užsiėmimą – 15 eurų.
Rašykite į Messenger, skambinkite 8 675 13355, susitarsime sesijos laiką.
Jūs verti viso, kas geriausia!